Spelt meerzaden softcracker
Een zachte cracker gemaakt met gelijke delen spelt volkorenmeel en speltbloem. Daarnaast is toegevoegd: lijn- en maanzaad en zonnepitten.
(per 10 stuks/€3.55)
Tunnbröt
zweeds dun zacht brood, gemaakt met 2/3 deel tarwebloem en 1/3 deel tarwe volkorenmeel. Toegevoegd zijn anijs- en venkelpoeder.
(per +/- 300 gr/€2.75)
Klassieke bruine bolletjes of puntjes
Samengesteld uit gelijke delen tarwe volkorenmeel en tarwebloem.
Vlecht- broodjes
Vlechtbroodjes zijn gemaakt van verrijkt wit tarwedeeg, dus iets smaakvoller dan witte bolletjes.
Uiteraard mooi gevlochten :-)
Brabantse of Zeeuwse bolussen
Deze bolussen heb ik ooit geleerd als Brabantse Bolus (van een bekende brabantse meesterbakker!!), maar Zeeland zegt dat bolussen Zeeuws zijn....
Brabantse worsten- broodjes
Wit tarwebrooddeeg gevuld met een rolletje gekruid gehakt.
Rozijnen- broodjes
Deze wit tarwebroodjes zijn gevuld met rozijnen en banketbakkersroom.
Klassieke krentenbollen
wit tarwebroodjes
Kanelbullar
Een scandinavisch wit tarwebroodje met kaneelvulling en met kardemom in het deeg.
Chocolade bolletjes
Witte tarwebolletjes met stukjes pure chocolade.
NIEUW: Weekendbolletjes
Gemaakt van Tritordeumbloem en een deel Rogge.
Verrijkt met lijnzaad, zonnepitten en grof gemalen hazelnoten.
Nieuw: Brioche a tete
Een heel rijk, maar niet gevuld brood met cakeachtige structuur.
Rijk aan eieren en boter.
Filoncini burro y nocci
Zachte witte tarwe puntbroodjes met walnoten
Mákosbroodjes
tarwebroodjes met maandzaadvulling, met o.a. gemalen maanzaad en rozijnen
Vijgen vlechtbroodjes
tarwebroodjes, gevuld met vijgen en hier en daar wat krenten/rozijnen en een vleugje verrassing.
Vijgen minibolletjes
Zelfde soort broodje als het vijgen vlechtbroodje, maar dan als minibolletje. (per 10 stuks €3.55)













