Een zachte cracker gemaakt met gelijke delen spelt volkorenmeel en speltbloem. Daarnaast is toegevoegd: lijn- en maanzaad en zonnepitten.
(per 10 stuks/€3.55)
zweeds dun zacht brood, gemaakt met 2/3 deel tarwebloem en 1/3 deel tarwe volkorenmeel. Toegevoegd zijn anijs- en venkelpoeder.
(per +/- 300 gr/€2.75)
Samengesteld uit gelijke delen tarwe volkorenmeel en tarwebloem.
Vlechtbroodjes zijn gemaakt van verrijkt wit tarwedeeg, dus iets smaakvoller dan witte bolletjes.
Uiteraard mooi gevlochten :-)
Deze bolussen heb ik ooit geleerd als Brabantse Bolus (van een bekende brabantse meesterbakker!!), maar Zeeland zegt dat bolussen Zeeuws zijn....
Wit tarwebrooddeeg gevuld met een rolletje gekruid gehakt.
Deze wit tarwebroodjes zijn gevuld met rozijnen en banketbakkersroom.
wit tarwebroodjes
Een scandinavisch wit tarwebroodje met kaneelvulling en met kardemom in het deeg.
Witte tarwebolletjes met stukjes pure chocolade.
Gemaakt van Tritordeumbloem en een deel Rogge.
Verrijkt met lijnzaad, zonnepitten en grof gemalen hazelnoten.
Een heel rijk, maar niet gevuld brood met cakeachtige structuur.
Rijk aan eieren en boter.
Zachte witte tarwe puntbroodjes met walnoten
tarwebroodjes met maandzaadvulling, met o.a. gemalen maanzaad en rozijnen
tarwebroodjes, gevuld met vijgen en hier en daar wat krenten/rozijnen en een vleugje verrassing.
Zelfde soort broodje als het vijgen vlechtbroodje, maar dan als minibolletje. (per 10 stuks €3.55)
tarwebroodjes met pistache en cranberries en met een vleugje verrassing
Italiaans broodje met een krokante korst en een luchtige binnenkant