(per 2 stuks)
tarwebrood met 20% vokorenmeel.
met gelijke delen volkoren tarwemeel en tarwebloem.
Met hazelnoten, rozijnen en koekkruiden.
mix van tarwebloem (60%), roggebloem (24%) en volkoren roggemeel (16%).
zelfde als tarwe-roggebol , maar dan in batardvorm
zacht wit tarwebrood met stukjes stemgember
met gelijke delen volkoren speltmeel en speltbloem.
met naast speltbloem: volkoren roggemeel (25%) en een zadenmix van boekweit, zonnepitten, lijnzaad en sesamzaad.
scandinavisch brood met naast tarwebloem (80%) ook het graan "zwarte emmer" (20%). Bestrooid met maanzaad
met mix van tarwebloem(50%) en volkoren tarwemeel (50%) en kwark
mix van roggebloem (60%),tarwebloem (20% en volkoren tarwemeel (20%) en met venkelzaad
wit tarwebrood met krenten volgens twents recept
wit tarwebrood
zacht wit tarwebrood in batardvorm met chocoladestukjes
Volkoren brood gemaakt van zwarte emmer. Zwarte emmer is een oude tarwe dat geteeld wordt in de Achterhouek. Het brood is rijk gevuld met krenten en rozijnen.
een rijk gevuld brood met o.a. amandelen, krenten, rozijnen, vijgen, rum en amandelspijs. (€7.00)
Evt ook verkrijgbaar zónder spijs!
(uiteraard tegen minderprijs)
wit tarwebrood in batard vorm gevuld met zwarte olijven en gedroogde tomaten.
Bruine bol met 20% roggemeel, 20% tarwemeel en 60% tarwebloem.
Gevuld met dadels.
Een tarwevloerbroodje met erdoorheen kleine blokjes oude kaas en eigengemaakte mosterd met eromheen een dun laagje "gewoon" brood, bestrooid met wat zonnepitten.
Italiaans plat brood, verrijkt met olijven, olijfolie, rozemarijn en salie.
circa 450 gram/€5.00
Gemaakt van het italiaanse meel "semola rimacinata di grano duro" verrijkt met verse rozemarijn en met een "mooie" italiaanse olio exta vergine di oliva.
Volkoren speltbrood (2/3) met boekweitmeel (1/3) en pompoenpitten.
Een heel rijk, maar niet gevuld brood met cakeachtige structuur.
Rijk aan eieren en boter.
Je kunt het vers eten of toasten.
Afwijkende prijs: €5.-